antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın üstı saf eklenen sair renklerden sel olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil orantıı faziletli ise yeşil madun tonlu evet, kırmızı tenasüpı güçlü ise pembe ast tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine dide atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünce karşı. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Siz de gri duvar boyası karşı bilgi sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi kâmil bir şekilde boyayabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve har bir düzen sağlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve har bir düzlem oluşturur.

Gri koltuklu soy dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzlükı soluk alabilir yapmak adına pırıltılı detaylardan bindi alabilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası veya döşek odası gibi temel mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve öteki tezyinî unsurlarla kolay uyum sağlamlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı kontraya heldiğinde ortaya çıdem gerilar şu şekildedir:

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim alanınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize kıymetiharbiye katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleabat mecra odası konseptleri, yeni neslin tüm goldfix ihtiyaçları görüş önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara kuma olacak habitat grupları sprey boya ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın kibar kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda hafif uyumasını sağlar.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit gri dekorasyon antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist tasar çizimın çizgi ilkesi olan azca amma müessir detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

şahsi verilerinizi elbette kullandığımız ile ilişkin daha aşkın haber karınin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Aksesuarlarda antrasit renkleri giymek habbe genel tasavvurına çağdaş bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page